Program


Budapest Bár-koncert

Budapest Bár-koncert

Váltsa meg belépőjegyét kényelmesen otthonról, online, kezelési költség nélkül a fonixinfo.jegy.hu oldalon keresztül!

A Budapest Bár-koncertekben az a jó, hogy mindig más élményt nyújtanak. A zenekar tengernyi dalból válogat egy-egy koncertre, a fellépő énekesektől függően más-más a repertoár, sőt, a zenekar is rendszerint meglepi valamivel a közönséget.

Az is jó a Budapest Bárban, hogy minden generációnak más élményt nyújt, mindenki izgatottan várhatja a saját kedvencét. Akárhány embert megkérdezünk, más-más élményt emel ki a koncert után. Hiszen a koncertek különböző színeket mutatnak: utaztatnak az időben, az érzelmek széles skáláját pengetik, emlékeket, embereket idéznek meg amellett, hogy nagyszerű zenei élményt is nyújtanak. Így lesz ez a Kölcsey Központban is. Ezúttal a Farkas Róbert vezette csodálatos zenekar, valamint Behumi DóriFrenkKeleti AndrásKollár-Klemencz LászlóMező MisiSzűcs Krisztián és Tóth Vera lép fel.

A Budapest Bár cikázik a zenei stílusok között és kiszakít a mindennapokból.

Örömzene nyitott füleknek!

A zenekar tagjai: Farkas Róbert (hegedű, gitár), Farkas Mihály (cimbalom), Ökrös Károly (harmonika, zongora), Farkas Richárd (bőgő), Kisvári Ferenc (dob)

Ajánló


Hazánk egyik legnagyobb hagyománnyal rendelkező és egyben legnépszerűbb kulturális rendezvényének központi eleme az…

Fábri Zoltán felejthetetlen filmjének a Kossuth-díjas Vidnyánszky Attila-rendezte színpadi változata Magyarország első számú…