Program


Aktuális előadások



Több mint negyedszáz kiállító – köztük a Bocuse d’Or idei szakácsversenyén 12. helyen végzett Pohner Ádám séf – ételeivel is találkozhat a közönség június 14. és 16. között a debreceni Nagyerdőben, a 4. Debrecziner Gourmet Fesztiválon. A rendezvény célja megmutatni, hol tartanak azok a szereplők, akik ma a vidéki Magyarországon a csúcsot képviselik: legyen szó akár fine dining éttermekről, bisztrókról és food truckokról vagy kiváló kistermelőkről.

PROGRAM:

2019. június 14. péntek | Műsorvezető: Bernáth József

12:00 Kapunyitás
12:00 – 17:00 Jó ebédhez szól a “nóta” – válogatás a legjobb európai DJ mixekből
15:00 – 16:00 Workshop a kisszínpadon* – neves séfek és sommelier közreműködésben
*előzetesen regisztrálni kell, a regisztráció ára lefogyasztható
17:00 – 18:00 Békás-tavi Élményműhely a nagyszínpadon (szervezés alatt)
18:00 – 18:30 Slow burn! – Lounge és nu jazz zenék
18:30 – 19:30 Békás-tavi Élményműhely a nagyszínpadon (szervezés alatt)
19:30 – 20:00 Slow burn! – Lounge és nu jazz zenék
20:00 – 21:30 Békás-tavi koncert: Iván Szandra és Jász Andris
21:30 – 00:00 No limit! – Disco, jazz, pop, R&B, latin DJ. Németitől

Bővebb információ: https://www.debreczinergourmet.hu/

Ajánló


Hazánk egyik legnagyobb hagyománnyal rendelkező és egyben legnépszerűbb kulturális rendezvényének központi eleme az…

Elővételes napi jegy tartalma: 1 napra szóló karszalag, 1 db exkluzív kóstoló pohár,…