Program


Aktuális előadások



Több mint negyedszáz kiállító – köztük a Bocuse d’Or idei szakácsversenyén 12. helyen végzett Pohner Ádám séf – ételeivel is találkozhat a közönség június 14. és 16. között a debreceni Nagyerdőben, a 4. Debrecziner Gourmet Fesztiválon. A rendezvény célja megmutatni, hol tartanak azok a szereplők, akik ma a vidéki Magyarországon a csúcsot képviselik: legyen szó akár fine dining éttermekről, bisztrókról és food truckokról vagy kiváló kistermelőkről.

2019. június 15. szombat | Műsorvezető: Liptai Claudia

12:00 Kapunyitás
12:00 – 13:30 Jó ebédhez szól a “nóta” – válogatás a legjobb európai DJ mixekből
13:30 – 14:30 Békás-tavi Élményműhely a nagyszínpadon
14:30 – 15:30 Slow burn! – Lounge és nu jazz zenék
14:30 – 15:30 Workshop a kisszínpadon* – neves séfek és sommelier közreműködésben
15:30 – 16:30 Békás-tavi Élményműhely a nagyszínpadon
16:30 – 17:30 Slow burn! – Lounge és nu jazz zenék
16:30 – 17:30 Workshop a kisszínpadon* – neves séfek és sommelier közreműködésben
17:30 – 18:30 Békás-tavi Élményműhely a nagyszínpadon
18:30 – 19:00 Slow burn! – Lounge és nu jazz zenék
19:00 – 20:00 Békás-tavi Élményműhely a nagyszínpadon
20:00 – 21:00 Slow burn! – Lounge és nu jazz zenék
21:00 – 22:30 Békás-tavi koncert: Rakonczai Imre
22:30 – 01:00 No limit!  –  Disco, jazz, pop, R&B, latin DJ. Németitől

*előzetesen regisztrálni kell, a regisztráció ára lefogyasztható

Bővebb információ: https://www.debreczinergourmet.hu/

Ajánló


Hazánk egyik legnagyobb hagyománnyal rendelkező és egyben legnépszerűbb kulturális rendezvényének központi eleme az…

Elővételes napi jegy tartalma: 1 napra szóló karszalag, 1 db exkluzív kóstoló pohár,…