Debrecziner Workshop - Dudás Szabi, Anyukám mondta interaktív foglalkozása
Azt ma már mindenki tudja, hogy a 6300 fős Encsen sütik az ország egyik legjobb pizzáját. De mi a titka? Dudás Szabolcs séf interaktív bemutatója és kóstoltatója.
Azt ma már mindenki tudja, hogy a 6300 fős Encsen sütik az ország egyik legjobb pizzáját. De mi a titka? Dudás Szabolcs séf interaktív bemutatója és kóstoltatója.
Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!
Utolsó előadás dátuma: 2019. június 14. péntek, 15:30
A világ két részre oszlik: a vékony és a vastag tésztájú pizza-hívőkre. Dudás Szabolcsék viszont azt mondják, mindkettő jó lehet, ha azt nem kell megmagyarázni, legfeljebb a viszonyulást kell finoman hangolni. Azaz a vékony esetében a cél a nagyon könnyű, légies tészta, aminek az alja jól roppan és belül nem száraz, hanem krémesen lágy. A vastag tésztánál pedig tiltólistán áll a piskótás verzió. Azt ma már mindenki tudja, hogy a 6300 fős Encsen sütik az ország egyik legjobb pizzáját. De mi a titka? Dudás Szabolcs séf interaktív bemutatója és kóstoltatója.
Létszám: max. 20 fő
A workshopra szóló jegy önmagában nem jogosít a rendezvényre való belépésre, mellé szükséges a napijegy megvásárlása!
Napijegyek: debreczinergourmet.jegy.hu
Bővebb információ a rendezvényről: www.debreczinergourmet.hu
tétel a kosárban
összesen:
Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!