Program


Debrecziner Workshop - Ocsenás Zsolt, az IKON Debrecen sous-séfjének interaktív foglalkozása

Debrecziner Workshop - Ocsenás Zsolt, az IKON Debrecen sous-séfjének interaktív foglalkozása

A lazacnak van egy olyan kellemetlen tulajdonsága, ha túlsütik, pocsolyaízű lesz az édes, behízelgő karakter helyett. Ocsenás Zsolt, az Ikon Debrecen sous-séf megmutatja, hogyan lehet elkerülni a tragédiát.  több

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2019. június 16. vasárnap, 15:00

A lazacnak van egy olyan kellemetlen tulajdonsága, ha túlsütik, pocsolyaízű lesz az édes, behízelgő karakter helyett. Ocsenás Zsolt, az Ikon Debrecen sous-séf megmutatja, hogyan lehet elkerülni a tragédiát. Lazac, vajtök, sziksófű nevű étellel érkezik a workshop-ra és a lazac-sütés mellett, a rántás nélküli főzelék készítésének tudományát is megosztja az érdeklődőkkel.

Létszám: max. 20 fő

A workshopra szóló jegy önmagában nem jogosít a rendezvényre való belépésre, mellé szükséges a napijegy megvásárlása!

Napijegyek: debreczinergourmet.jegy.hu

Bővebb információ a rendezvényről: www.debreczinergourmet.hu

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!