Program


MESSZE ZSONG A HÁLAÉNEK - 60 éves a zenetagozat

MESSZE ZSONG A HÁLAÉNEK - 60 éves a zenetagozat

a Lautitia Kóruscsalád jubileumi hangversenye a Főnix Csarnokban

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2019. december 7. szombat, 18:00

Az elmúlt 5 év alatt hagyománnyá vált, hogy a Lautitia Kóruscsalád hálaénekével telik meg a levegő az adventi időszakban. Idén azonban az eddigieknél még több emberrel szeretnénk osztozni az együtténeklés és az adventi csodavárás örömében.

Az adventi koncert ezúttal más dimenzióba emeli a kórusművészetet és a klasszikus koncertről alkotott képet, hiszen egy sportcsarnok ad otthont ennek a nagyszabású eseménynek. Az ok egyszerű: a felfokozott érdeklődés mellett nemcsak a közönségnek igyekszünk helyet és lehetőséget biztosítani a közös imádságra, hanem a Kissné Weiser Katalin által alapított ének-zene tagozat (korábban Bányai iskola) volt növendékeit is várjuk egy soha nem látott, grandiózus közös éneklésre, ahol várhatóan közel 1000 ember éneke csendül fel a hatalmas létesítményben.

Ebben a nem mindennapi élményben a Budapesti Vonósok, Rőmer Ottó és Zenekara lesz a segítségünkre, természetesen a Szent Efrém Iskola összes kórusa is hallható lesz.

Van tehát okunk a hálaadásra, van reményünk az adventi várakozás méltó megélésére, és van hitünk énekünkkel szebbé tenni legszentebb ünnepünket és „hálát adni a magasság Istenének”.

Jegyek kaphatók a Kölcsey Központban, valamint online kezelési költség nélkül a lenti Jegyvásárlás gombra kattintva a fonixinfo.jegy.hu-n.

Kérjük Önöket, hogy a megvásárolt belépőjegyeket az előadás végéig minden esetben szíveskedjenek megőrizni!

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!